TË QENURIT I VLERËSUAR

Being Valued

Ne gjithmonë me shumë pasion kemi besuar se të vlersosh individin është ajo që duhet bërë.

Tani mund të tregojmë nga evidence të pavarura , nga studime të shumta si ato të ndërmarra nga Gallup Organisation , që kënaqësia e klientit , përfitimi , produktiviteti, besnikeria e punonjësit , dhe siguria mund të mbahen në nivelet maksimale vetëm në një mjedis ku punonjësi vërtet ndjen se është i vlerësuar dhe i përfshirë në kulturën e organizatës.

Nga Silicon Valley ne Kaliforni tek Shqipëria e pas komunizmit , nga institucionet financiare te UK tek Ruanda e shkatërruar nga luftrat mesazhi është I njejë . Nevoja për të eksperimentuar TË QENIT I VLERËSUAR , është në qendër të gjithë suksesit, rritjes dhe bashkimit.