Tako Skuadren

Disa nga Personalitetet e Value the Person

Wayne Alderson Wayne Alderson

Themelues dhe CEO, Konsulent i Value the Person, USA

Lexo Biografinë e Wayne »
  Jim Cowan Jim Cowan

Bashkëthemelues dhe Kryetar i Value the Person International

Lexo Biografinë e Jim »
         
Ken O'Neill
Professor Ken O'Neill

Konsulent i Afirmuar, Në Kompaninë e Trainimit dhe Zhvillimit të Value the Person

Lexo Biografinë e Ken »
Gavin Cargill
Gavin Cargill

Bashkëthemelues dhe Drejtor i Value the Person International

Lexo Biografinë e Gavin »
 
David Johnson
Professor David Johnson

Specialist për Zhvillimin Personal dhe Drejtues në Sipërmarrjet Tregëtare dhe Shoqërore

Lexo Biografinë e David »
Tony Foster
Tony Foster

Konsulent i Afirmuar i Value the Person

Lexo Biografinë e Tony »
 
Richard Harrison
Professor Richard Harrison

Specialist per Organizimin dhe Zhvillimin

Lexo Biografinë e Richard »
Antony Campolo
Dr Antony Campolo

Presidenti I Value the Person International

Lexo Biografinë e Antony »
         
Jill Garrett
Jill Garrett

Specialiste për Drejtimin/ Udhëheqjen

Lexo Biografinë e Jill »
Professor Malcolm Armstrong
Professor Malcolm Armstrong

Specialist për Kulturen e Risisë, Sipërmarrjes dhe Organizimit

Lexo Biografinë e Malcolm »
         
Indrit Puteci
Indrit Puteci

Drejtori për Shqipërinë (Country Director)

Lexo Biografinë e Indrit »