Tako Skuadr├źn: Profili

Wayne Alderson


Wayne Alderson, Themelues dhe CEO, Konsulent i Value the Person, USA

Wayne T. Alderson është themelues dhe CEO i Value the Person Consultants, në Pittsburg, që është arritja në mënyrë shumë të shpejtë e rritjes së ndjeshme të cilësisë dhe produktivitetit, si dhe zhvillimit të drejtimit/udhëheqjes. Wayne është folës i njohur në fushën e biznesit, drejtues seminaresh dhe folës për motivimin, dhe vazhdimisht është i ftuar në programe të TV kombëtar.