Tako Skuadr├źn: Profili

Jim Cowan


Jim Cowan, Bashkëthemelues dhe Kryetar i Value the Person International

Jim Cowan është bashkëthemelues dhe Kryetar i Value the Person Interational. Për shumë vite Jim ka qënë Drejtor i Zhvillimit Organizativ në Northumbrian ëater Group/Suez Lyonnaise dhe ka me shume se 20 vjet eksperiencë në rritjen e performancave të kompanive kryesore në UK dhe në botë. Ai ka statistika te provuara të ndryshimeve të mëdha dhe zhvillimit të përgjithshem që ka sjell tek SME-te dhe kompanitë e mëdha.