Tako Skuadr├źn: Profili

Dr Antony Campolo


Dr Antony Campolo, Presidenti I Value the Person International

Tony Campolo, është Professor Emeritus në Eastern University, folës I famshëm në mbarë botën që shquhet për një stil të hollë dhe me shumë humor që e kanë shoqëruar atë në mass media, përfshirë The Mike Douglas Shoë dhe Good Morning America. Ai gjithashtu ka qënë konsulent shpirtëror i Presidentit Clinton dhe është themeluesi i një organizate që merret me zhvillimin e shkollave, dhe programeve sociale në vënde të ndryshme të botës së tretë dhe qyteteve në Amerikën e Veriut. është autor i shumë librave best sellers ku mund të përmëndet vecanërisht një nga librat e tij më të fundit me titull Speaking My Mind. Dr. Capolo është vazhdimisht i ftuar si folës nderi në eventet e Value the Person ne USA duke shpjeguar sesi principet dhe konceptet e Value the Person mund të aplikohen në shtëpi po aq sa edhe në vendin e punës.